Diyarbakırlı duayen gazeteci Ertuğrul Pirinççioğlu için GGC'de taziye kuruldu

Diyarbakırlı duayen gazeteci Ertuğrul Pirinççioğlu için GGC'de taziye kuruldu
Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin kurucularından ve basın camiasının değerli isimlerinden Ertuğrul Pirinççioğlu için bugün Sümerpark Yerleşkesi’nde taziye kuruldu.

TİGRİS HABER - Merhum Pirinççioğlu’nu anmak ve başsağlığı dileklerini iletmek üzere cemiyet üyeleri ile basın mensupları taziyede bir araya geldi.

Taziye programı kapsamında Hz. Muhammed Camii Müezzini Remzi Demir tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. Dualarla anılan Ertuğrul Pirinççioğlu için cemiyet üyeleri ve basın camiası başsağlığı dileklerini iletti.

Ertuğrul Pirinççioğlu’nun basın camiasına sunduğu katkılar bir kez daha anılırken, merhum için rahmet dilekleri paylaşıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.