Diyarbakırlı futbolcular Trabzon'da tarih yazdı

Diyarbakırlı futbolcular  Trabzon'da tarih yazdı
Trabzonspor'da forma giyen Diyarbakırlı futbolcular Arda Öztürk ve Furkan Melikşah Özcan'ın ter döktüğü Trabzon Yavuz Selim Anadolu Lisesi, Antalya'da yapılan Türkiye finallerinde Türkiye Şampiyonu olup tarihi bir başarıya imza attı.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Trabzonspor'da forma giyen Diyarbakırlı futbolcular Arda Öztürk ve Furkan Melikşah Özcan'ın ter döktüğü Trabzon Yavuz Selim Anadolu Lisesi, Antalya'da yapılan Türkiye finallerinde Türkiye Şampiyonu olup tarihi bir başarıya imza attı. Türkiye'yi Dünya Şampiyonası'nda temsil etme hakkı kazandı.
Diyarbakırlı futbolcular, eğitim ve öğretim hayatlarına devam ettikleri Trabzon'daki lisenin takımıyla tarih yazdı.
Aynı zamanda milli futbolcu olan Trabzonspor'un gelecek vaat eden futbolcuları Arda Öztürk ve Furkan Melikşah Özcan'ın formasını giydiği Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, Türkiye şampiyonu oldu.
Antalya'da oynanan final maçında Kocaeli Spor Lisesi'ni mağlup eden Trabzon temsilcisi, Türkiye'yi 17 Mayıs'ta Çin'de yapılacak Dünya Şampiyonası'nda temsil etme hakkı kazandı.

Büyük sevinç yaşadılar

Trabzonspor'da ve milli takımlarda başarılı performanslarıyla gelecek vaat eden Diyarbakırlı Arda ve Furkan Melikşah, okul takımının tarihi başarısında da büyük pay sahibi oldu.
Diyarbakır'ın gururu olan Arda ve Furkan Melikşah, şampiyonluğun ardında kupayla poz vererek sevinçlerini paylaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.