Diyarbakırlı genç 20 gündür kayıp!

Diyarbakırlı genç 20 gündür kayıp!
28 yaşındaki klima tamircisi Deniz Opuz 20 gündür kayıp. Deniz’in babası Hüseyin Opuz, oğlunun kaybolmadan önce tehdit edildiğini belirterek, oğlunun hayatından endişe ettiğini söyledi.

Haber: Mahsum Rençber

TİGRİS HABER - 11 Mayıs 2022 tarihinde Diyarbakır’ın şehitlik semtin de çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı, bir kişi ise hayatını kaybetti. Deniz Opuz isimli şahsın, bu olayda ölen kişinin yakınları ve arkadaşları tarafından tehdit mesajları aldığı iddia edildi. . Deniz, bu tehdit olayını amcasına anlattıktan sonra 18 Mayıs günü ortadan kayboldu, kendisinden bir daha haber alınamadı.

“Oğlum hayatta olsaydı beni arardı”

Tigris habere konuşan Deniz Opuz’un babası Hüseyin Opuz, oğluna iftira atıldığını belirterek, “11 Mayısta Şehitlikte olan olayla benim oğlumun hiçbir bağlantısı yoktur. Zaten olayın failleri yakalandı. Ama olaydan sonra benim oğlumu tehdit ettiler. Oğlum ortadan kaybolduğu gün öğlen saatlerinde beni aradı iyi olduğunu söyledi. Bende ikinci el araç alıp satıyorum. O gün iş gereği bir alış verişle uğraştım. Akşamüzeri oğlumu aradım ama ulaşamadım. Oğlumun hayatından endişe ediyorum. Oğlum eğer hayatta olsaydı beni arardı” dedi.

Savcılığa şikâyette bulundu

18 Mayıs günü bir daha oğlundan haber alamayan Hüseyin Opuz, oğlunu tehdit eden kişilerden şikâyetçi olmak için savcılığa suç duyurusunda bulundu. Opuz, oğlunu tehdit edenlerin fotoğraf ve bilgilerinin oğlunun ortadan kaybolmadan kendilerine ulaştırdığını belirterek, bu fotoğraf ve bilgilerin savcılığa iletildiğini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.