Diyarbakırlı gençlerin hedefi: Amatör Ligi

Diyarbakırlı gençlerin hedefi: Amatör Ligi
Diyarbakır’da geçtiğimiz sezon fırtına estiren Öğretmenler Ayspor şampiyonluk parolasıyla hazırlıklara başladı. Gençlerin bu yılki hedefi Bölgesel Amatör Ligi.

TİGRİS HABER - 2019-2020 sezonunuzda katıldığı voleybol, basketbol ve futbol şampiyonluk yaşıyan Öğretmenler Ayspor, bir yıllık aradan sonra gözünü futbolda bölgesel Amatör Ligine dikti.

Diyarbakır 1. Amatör Ligi’nin B Grubu’nda şampiyonluk hesapları yapan Öğretmenler Ayspor hazırlıklara başladı. Kentin en eski kulüplerinden olan Öğretmenler Ayspor Süper Amatörde şampiyonluk hesapları yapıyor.  Yüzde 90’ı gençlerden oluşan Öğretmenler Ayspor geçtiğimiz sezon oynadığı futbol ile büyük beğeni kazanmış, takım kendi liginde şampiyon olmuştu.

Hedefimiz belli

Öğretmenler Ayspor'un Kulüp Başkanı Nesih Gezen, Diyarbakır'da yetenekli gençlerin bulunduğunu belirterek, "Kentimizde genç bir nüfus var. Amacımız gençliğimize spor kültürünü aşılamak ve geleceğe hazırlamaktır. Her branşta gençlerimiz arzulu ve istekli. Takımımız çalışmalarına başladı. Bizim hedefimiz belli. Oyuncularımıza güveniyoruz, umarım iyi bir başlangıç yaparak bir üst lige çıkarız" dedi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.