Diyarbakırlı iş insanları TOBB Başkanı ile görüştü

Diyarbakırlı iş insanları TOBB Başkanı ile görüştü
Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, Doğu Güneydoğu Sanayici İş İnsanları Dernekleri Federasyonu Başkanı Aziz Özkılıç ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Celalettin Birtane, müteahhitlerin sorunları ve bunların çözümü konusunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile görüşme yaparak fikir alışverişinde bulundu.

Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil, Doğu Güneydoğu Sanayici İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (DOGÜNSİFED) Başkanı Aziz Özkılıç ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Meclis Başkanı Celalettin Birtane, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

MÜTEAHHİTLERİN SORUNLARINI İÇEREN DOSYAYI HİSARCIKLIOĞLU’NA VERDİLER

whatsapp-image-2019-03-18-at-17.18.05.jpeg

Hisarcıklıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkanlar Yeşil, Özkılıç ve Birtane, burada Diyarbakır ve bölge illerinde faaliyet gösteren müteahhitlerin sorunlarını içeren dosyayı Başkan Hisarcıklıoğlu’na verdiler. Sorunların çözümü konusunda TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile görüşme fikir alışverişinde bulunan başkanlar, kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan ötürü Başkan Hisarcıklıoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Başkan Hisarcıklıoğlu ise bölgede faaliyet gösteren müteahhitlerin durumlarının ülkenin diğer bölgelerinde faaliyet gösteren meslektaşlarından daha sıkıntılı olduğunu ancak aşılamaz olmayan sorunların aşılması için ivedilikle girişimlerde bulunacaklarını iletti.

Hoş sohbet ortamındaki fikir alışverişin ardından çekilen fotoğraflarla görüşme sona ererken, DOGÜNSİFED Başkanı Aziz Özkılıç, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na özel bir tespih hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.