Diyarbakırlı iş kadınları klinik açtı

Diyarbakırlı iş kadınları klinik açtı
Diyarbakır’da iki kadın girişimci diş kliniği, ağız sağlığı konusunda faaliyet gösterecek 1 milyon TL’ye mal olan yatırımla RDENTA Diş Kliniğini açtılar.

Dün gerçekleştirilen açılışa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, DİSİAD Başkanı Burç Baysal, iş kadını Nadire İçkale, iş insanı Raif Türk, sanatçı Bedri Ayseli ile iş ve sağlık sektöründe faaliyet gösteren davetliler katıldı.

Şanlıurfa Yolu üzeri DİMER Plaza altında açılan 500 metrekarelik alanda faaliyet gösterecek olan RDENTA Kliniğini Remziye Yüce ile Gülen İletmiş açtılar.

dis-hastanesi-(1).jpg

Açılış konuşmasını yapan Remziye Yüce, “Fikir aşamasından kuruluşuna binbir emekle inşa ettiğimiz RDENTA kliniğimiz, ‘sağlık ağızda başlar’ şiarının bilincinde, bireyin sağlığını tek amaç edinmiş deneyimle ve kadınların ağırlıklı olduğu bir adımla yola çıkmanın gururu içerisindeyiz. Siz değerli dostlarımızın benzersiz gülüşlerini RDENTA kliniğimizde uzun yıllar sürdürmeyi hedef edindik. Cıktığımız bu yolculukta daha ince anılarımızın olacağını biliyor, gülüşlerinizi en değerli emanetimiz olarak kabul ediyoruz” dedi.

dis-hastanesi-(3).jpg

Diş Tabibi Gülen İletmiş ise özellikle gençlerin önünü açmak için yatırım yaptıklarını ve en önemli söyledi.

Söz konusu klinikte aralarında hekimlerin de olduğu 10 kişinin istihdam edilmesi hedeflenirken, kliniğin yaklaşık 1 milyon TL’ye mal olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.