Diyarbakırlı işverenlerden örnek davranış

Diyarbakırlı işverenlerden örnek davranış
İşsizlik, hayat pahalılığı ve gıda fiyatlarındaki artış Türkiye’de vatandaşın alım gücünü eritmeye devam ederken, Diyarbakır’daki işverenlerden örnek bir davranış geldi.

TİGRİS HABER - Türkiye’de son aylarda döviz kurlarındaki dalgalanma, yapılan zamlar ve alım gücünün azalmasının ardından işçilerine ek ödeme kararı alan Diyarbakır’daki firmaların sayısı artıyor. İlk olarak dev tekstil şirketi İskur’u Kahramanmaraş’tan dünyaya duyuran ve Diyarbakır’da tekstil fabrikası bulunan başarılı iş adamı A.Kadir Kurtul, işçilerine her ay 500 TL olmak üzere toplam 1500 TL ek destek kararı aldıklarını duyurmuştu.

Bu kararın ardından Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’nde 5 yıldan bu yana faaliyet gösteren Yeşil Ambalaj A.Ş., yaklaşık 300 çalışanına 1000’er TL ek destek kararı aldıklarını duyurdu.

Tekstilden gıdaya, kozmetikten inşaata kadar her sektöre hitap eden Yeşil Ambalaj’ın genç ve deneyimli Genel Müdürü Hasan Yeşil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yeşil Grup bünyesinde bulunan bütün çalışanlarımıza kışa girerken 1.000’er TL destek veriyoruz. İmkan dahilinde gelecek dönemlerde de devam etmesi dileğiyle. Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederiz. Çalışanlarımızı destekleyelim, emeğimizi koruyalım!” ifadelerini kullandı.

Üçüncü karar da Baran Sulama A.Ş.’den geldi. Merkezi Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde bulunan firma, işçilerine ek 1000 TL ödeme kararı aldı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum