Diyarbakırlı muhtarların umre masrafı kimden?

Diyarbakırlı muhtarların umre masrafı kimden?
Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesindeki bir grup muhtar yakın zamanda Umre’ye gitti. Sosyal medya üzerinden muhtarların paylaşımı dikkat çekti.

Naci Sapan-Özel Haber

TİGRİS HABER - Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesindeki bir grup muhtar yakın zamanda Umre’ye gitti. Sosyal medya üzerinden muhtarların paylaşımı dikkat çekti. Muhtarlar, kendilerini umreye gönderen Yenişehir ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikçiye teşekkür etti.

Umreden sosyal medya üzerinden Yenişehir Kaymakamı Murat Beşikçi’ye yapılan teşekkür üzerine gazetemizi arayan çok sayıda yurttaş, ‘Muhtarlar kendi paralarıyla mı umre’ye gitti. Öyle ise, neden Kaymakam’a teşekkür ediyorlar. Kaymakam gönderdiyse kimin parası ile gönderdi, bunu sorabilir miyiz’ diye konuya açıklık getirilmesini istedi.

Umre’ye giden muhtarlar arasında bulunan Yenişehir muhtarı Mehmet Demir’in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım şöyle:

“Yenişehir Kaymakamımız ve Belediye Başkan V.Sayın @besikci_murat ve Değerli Ailesine Kâbe’den Dua ve Selamlarımızı İlettik. Bu Mübarek Topraklara Bizi Göndererek Dualarda Bizi Buluşturan Siz Değerli Kaymakamımıza Muhtarlarımız Adına Teşekkür Ediyoruz. Allah Ebedi Olarak Razı Olsun.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum