Diyarbakırlı sanayicilerden Ankara çıkarması

Diyarbakırlı sanayicilerden Ankara çıkarması
Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri, yeni yatırım alanlarının sağlanması amacıyla; Diyarbakır milletvekilleriyle birlikte, Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüştü.

TİGRİS HABER - Önceki dönem, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, Diyarbakır TSO Başkanı Mehmet Kaya, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan, Diyarbakır OSB ve OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Özdoğan, Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u makamında ziyaret etti. Diyarbakır’daki sanayici ve iş dünyası temsilcileri, kente yapılması planlanan çevre ve şehircilik projelerinin dışında, özellikle Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni yatırım alanlarının tespit ve tahsisi konularında hazırladıkları talep dosyaları Bakan Kurum'a ileterek, destek istedi.

“Kalkınma için gereken her şey yapılacak”

Ziyaret sonrası konuyla ilgili açıklama yapan Diyarbakır OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan, yatırım, üretim ve ihracat konularında Bakan Kurum'a detaylı bilgi verdiklerini belirterek, "OSB bölgemizde mevcut yatırımlarla ilgili bakanımıza bilgi vererek, yeni yatırım alanlarının belirlenerek, müdürlüğümüze tahsisi konusunda sayın bakanımızdan destek istedik. Bu konuda desteğini esirgemeyen önceki dönem Bakanımız Sayın Mehdi Eker'e ve Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal'a da ayrıca teşekkür etmek isterim. Sayın Eker, bakan olduğu veya sadece milletvekili olduğu dönemlerde her zaman sanayicinin yanında yer almıştır. Kendisine şükranlarımı sunuyorum. Bakan Murat Kurum da taleplerimizi haklı bularak, Diyarbakır'ın ekonomik kalkınması için gereken her şeyi yapacaklarını iletti. Biz de bakanımıza Diyarbakır sanayicisi ve halkı adına teşekkür ediyoruz" dedi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.