Diyarbakırlı Taekwandoculardan Ensarioğlu’na ziyaret

Diyarbakırlı Taekwandoculardan Ensarioğlu’na ziyaret
Türkiye Taekwando Milli Takım Antrenörü ve Diyarbakır Taekwando il Temsilcisi Hacı Özbilek TBMM’de Diyarbakır AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu’nu ziyaret etti.

TİGRİS HABER - Türkiye Taekwondo Milli Takım Antrenörü ve Diyarbakır Taekwondo İl Temsilcisi Hacı Özbilek ile birlikte Milli sporcular Elif Bal ve Edanur Aydın TBMM'de AK Parti milletvekili Galip Ensarioğlu'nu ziyaret etti..

Diyarbakır AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu "Muğla’da düzenlenecek olan “Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası” öncesi TBMM’de ziyaretler eden Türkiye Taekwando Milli Takım Antrenörü ve Diyarbakır Tekwando İl Temsilcisi Hacı Özbilek ve Milli sporculara Teşekkür etti.

Ensarioğlu "Muğla’da düzenlenecek olan “Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında” Antrenör ve sporcularımız Diyarbakır ilimizi en güzel şekilde temsil edeceklerine inanıyor ve güveniyoruz.Şampiyonada kendilerine ve Tüm katılım sağlayan milli takim sporcularimiza başarılar diliyorum Dedi

Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Dayan ve Ensarioğlu Kentteki yerel spor kulüplerinin sorunlarını dile getirdi. Geçtiğimiz günlerde Yenişehir Belediyesi tarafından amatör spor kulüplerine yönelik nakdi yardım desteklerinin bir bölümünün yapıldığı, kalan kısmının da bir an önce verilmesine yönelik talepte bulunan ikili Galip Ensarioğlu’na konuya ilişkin bilgi verdi. Ensarioğlu, Konunun takipçisi olacağını belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum