Diyarbakırspor, Bitlis’i konuk edecek

Diyarbakırspor, Bitlis’i konuk edecek
Diyarbakırspor, 12 yıl sonra profesyonel liglere dönmem için umutları artırdı. Yeşil-Kırmızılı takım, Pazar günü saat 13.00’da Seyrantepe 1 No’lu Çim Saha’da oynanacak maçta zirve yarışındaki önemli rakiplerinden Bitlis Özgüzelderespor’u konuk edecek.

TİGRİS HABER - Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 9.Grup’ta sezona çok iyi başlayarak ilk 3 maçını kazanan ve şampiyonluk için iddialı hale gelen 55 yıllık çınar Diyarbakırspor, 12 yıl sonra profesyonel liglere dönmem için umutları artırdı. Yeşil-Kırmızılı takım, Pazar günü saat 13.00’da Seyrantepe 1 No’lu Çim Saha’da oynanacak maçta zirve yarışındaki önemli rakiplerinden Bitlis Özgüzelderespor’u konuk edecek.

Zirve Yarışında Önemli Dönemeç

1968-2013 yılları arasında 45 sezon boyunca profesyonel liglerde mücadele eden, uzun yıllar Süper Lig ve 1.Lig’de yer alan Diyarbakırspor eski günlere dönmek için şehrin desteğini bekliyor. Sezona iyi başlayarak 3’te 3 yapan Yeşil-Kırmızılı takım, 4.hafta maçında Pazar günü grubun iddialı ekiplerinden Bitlis Özgüzelderespor’la karşı karşıya gelecek. Seyrantepe Tesisleri’nde oynanacak maçı Elazığ bölgesi hakemi Turan Çakıl yönetecek.

Seyrantepe Tribünleri Yetmiyor

Galibiyetler geldikçe Diyarbakırspor’a olan taraftar desteği de artıyor. Maçların oynandığı Seyrantepe Spor Tesisleri yetersiz kalıyor. Tek tribünü olan sahada yüzlerce vatandaş maçları izlemekte zorlanıyor. Önümüzdeki haftalarda Diyarbakırspor’a olan ilginin çok daha üst seviyelere ulaşması beklenirken, bu sorunun çözümü için yetkililerden adım atmaları isteniyor. Taraftarlar,”Şu anda bile insanlar oturacak yer bulamıyor. Kış döneminde insanlar nasıl maç izleyecek? Diyarbakırspor’un bu destekten mahrum bırakılmaması lazım. Tribün olayına çözüm üretilmeli. Yarın binlerce insan buraya nasıl sığacak? Yetkililerden bu soruna çare bulmalarını istiyoruz.” ifadeleriyle taleplerini dile getirdiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.