Diyarbekirpor zor olanı başardı

Diyarbekirpor zor olanı başardı
Diyarbekirspor, geçen sezon yaşadığı çalkantılı ve bol krizli dönemin ardında bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çekiyor.

TİGRİS HABER - Geçen sezon tesis sorunu nedeniyle adeta göçebe hayatı yaşayan Diyarbekirspor’un bu durumu saha sonuçlarına da yansımış, takım ilk devreyi 10 puanla küme düşmeye en yakın takımlardan biri olarak tamamlamış ve deprem nedeniyle ligde kalabilmişti. Tesis sorunu çözülünce huzura kavuşan Yeşil-Kırmızılılar bu sezonun ilk devresini Play-Off adayı olarak tamamladı.

diyarbekirspor-2.jpegGeçen Sezon Kabus Gibi Geçti

Diyarbekirspor, geçen sezon yaşadığı çalkantılı ve bol krizli dönemin ardında bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çekiyor. Kulüp geçen sezon saha sonuçlarından çok tesis sorunu ve yaşadığı dramatik olaylarla gündeme gelmiş, tesis olmadığı için İstanbul-Diyarbakır arasında mekik dokuyarak sadece maçlar için Diyarbakır’a gelen takım idmanlarını İstanbul’da yapmak zorunda kalmıştı. Bu durum saha sonuçlarına da yansırken, takım 1 galibiyet,7 beraberlik ve 11 yenilgi alarak ilk devrede sadece 10 puan toplayabilmişti. İlk devre biterken kamuoyu takımın küme düşmesine kesin gözüyle bakıyordu. Ancak 6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem sonrasında takım TFF kararıyla ligde kaldı.

diyarbekirspor-3.jpeg

Tesis Sorunu Çözüldü, Huzur Ve Başarı Geldi

Bu sezon ise bambaşka bir tablo çiziyor. İlk devreyi 26 puanla Play-Off adayı olarak tamamlayan Yeşil-Kırmızılılar, geçen sezonun olumsuz izlerini üzerinden atarak gelecek için umut veren bir hale geldi. Bu tablonun en büyük nedeni de tesis sorununun çözülmüş olması gösteriyor. Seyrantepe’deki yeni tesisine kavuşan takım huzurlu bir ortamda maçlara hazırlanıyor. Teknik heyet ve futbolcular tesisten bir hayli memnun.

Şimdi hedef devre arasında gerekli takviyeleri yapıp güçlü bir kadroyla ikinci yarıya girmek ve Play-Off amacına ulaşmak. (Haber merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.