Diyarbekirspor çıkış arıyor

Diyarbekirspor çıkış arıyor
Önce kendi sahasında İnegölspor’a, ardında deplasmanda Niğde Anadolu Futbbol Kulübü’ne yenilerek 4 günde oynadığı 2 maçta kaybettiği 6 puanla küme düşme potasına yaklaşan Diyarbekirspor’da yönetim kötü sonuçlara çare arıyor.

Muhammed Esen

TİGRİS HABER - TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Diyarbekirspor son haftalarda aldığı yenilgilerden dolayı küme düşme potasına yaklaştı.

Ligin son sırasına demir atan ve bu maçtan önce sadece bir galibiyeti olan Niğde ekibine yenilmelerinin izahının olmadığını anlatan İlgin,”Bütün taraftarlarımızdan ve Diyarbakır halkından özür diliyorum. Bunu bütün ekibim adına yapıyorum. Futbolda her türlü sonuçlar olabilir ama bu yenilgi bize yakışmadı. Teknik heyet ve futbolcular bunun muhasebesini yapacak elbette. Ama ben bütün sorumluluğu üzerime alıyorum. Bir an önce bu tablodan kurtulmamız lazım. Bugünden itibaren sıkı yönetim ilan ediyoruz. Pazar günü Diyarbakır Stadı’nda Adıyaman Futbol Kulübü ile çok önemli bir maça çıkacağız. Her iki takım için de çok önemli. Kazanıp nefes almak istiyoruz.” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.