Diyarbekirspor Eski Asbaşkanı Veysi Avşar: Takımın bu hale gelmesine çok üzülüyorum

Diyarbekirspor Eski Asbaşkanı Veysi Avşar: Takımın bu hale gelmesine çok üzülüyorum
Geçtiğimiz sezon TFF. 2. Lig’den düşen Diyarbekirspor, bu sezon da TFF 3. Lig’de zor günler geçirmeye devam ediyor.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Kulübün şampiyon olarak 2. Lig’e yükseldiği dönemde Kulüp Başkanvekili olarak görev yapan iş insanı Veysi Avşar, yaşanan tabloya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Avşar, Diyarbekirspor'un bu halini üzüntüyle karşıladı

Diyarbekirspor’un geldiği noktadan büyük üzüntü duyduğunu belirten Avşar, kulübün sahipsiz olmadığını ve doğru adımların atılması halinde yeniden ayağa kalkabileceğini vurguladı.

“Bu tablo Diyarbakır’a yakışmıyor”

Yaklaşık 5 yıl önce şampiyon olarak 2. Lig’e yükseldiklerinde şehir adına büyük bir umut doğduğunu hatırlatan Avşar, sonrasında yaşanan kötü yönetim anlayışının kulübü yeniden 3. Lig’e sürüklediğini ifade etti. Mevcut süreçte kulübün ciddi sorunlarla boğuştuğunu belirten Avşar, özellikle bahis soruşturması kapsamında 20 futbolcuya verilen cezaların kulübü hem maddi hem de manevi açıdan derin bir krize soktuğunu dile getirdi.

“Bu kulüpte hepimizin emeği var"

Şimdi bu halde olmasına elbette çok üzülüyoruz. Bu tablo Diyarbakır’a hiç yakışmıyor,” diyen Avşar, Diyarbekirspor’un içinde bulunduğu durumun adeta bir spor dramına dönüştüğünü söyledi.

“Diyarbekirspor sahipsiz kalmaz”

Diyarbakır’ı temsil eden kulüplerin desteklenmesi gerektiğinin altını çizen Avşar, aksi halde kaybedenin sadece bir kulüp değil, tüm şehir olacağını vurguladı.

Avşar açıklamasında şu ifadelere yer vererek tamamladı;

“Diyarbakır’ı temsil eden tüm kulüplere sahip çıkmak lazım. Yoksa kaybeden Diyarbakır olur. Kulübün sahipleri, sivil toplum kuruluşları ve taraftarlarımız gerekli adımları atarsa Diyarbekirspor sahipsiz kalmaz diye düşünüyorum. Bu taşın altına elini koyacak memleket sevdalıları elbette çıkar.” ifadelerini yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.