Diyarbekirspor, gençlerle 'yola devam' dedi

Diyarbekirspor, gençlerle 'yola devam' dedi
Türkiye 2. Lig Beyaz Grup'ta iddiası kalmadığı için maçlarına sezon sonuna kadar genç kadrosuyla yolla devam eden, Diyarbekirspor, deplasmanda karşılaştığı Altınorduspor’la 1-1 beraber kalarak 4 haftalık yenilgi serisine son verdi.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Diyarbekirspor Teknik Direktörü Özcan Gökçeoğlu, Altınordu'nun da kendileri gibi küme düşme korkusu olmadığı için çok rahat oynadıklarını belirterek, "Takımdan ayrılan 8 tecrübeli isimlerin olmayışı bizim oyun anlayışını ve saha içine taktiksel çalışmalarını yapmamızda sıkıntıya neden oldu. Çok zorlandığımızı açık yüreklilikle söyleyebilirim. Ancak takım kadrosuna yeni ve fazla şans bulamayan genç kardeşlerimizi monte etmeye çalışıyoruz. İki haftadan beri iyi futbol oynuyoruz, mücadele eden bir ekip var. İki günlük izin verdik futbolculara, Pazar günü kendi sahamızda Beyoğlu Çarşı FK takımını ağırlayacağız. Genç kardeşlerimizle bu maça çıkıp kazanmak istiyoruz" dedi.

Altınordu deplasmanında aldıkları beraberlikle Diyarbekirspor puanını 41'e çıkardı. Diyarbekirspor, gelecek hafta 14 Nisan Pazar günü saat 15.00'da Yeni Diyarbakır Stadyumu'nda Beyoğlu Yeni Çarşı FK ile karşılaşacak

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.