Diyarbekirspor gözünü Kırşehir FK spor’a dikti

Diyarbekirspor gözünü Kırşehir FK spor’a dikti
2.Lig Beyaz Grup'ta ligin üst sıraları için mücadele eden Diyarbekirspor, sezonun ikinci yarısının ikinci haftasından da puan çıkarmayı başardı.

TİGRİS HABER - TFF.2.Lig Beyaz grupta mücadele eden Diyarbekirspor, geçen Hafta Önemli futbolcularından yoksul gittiği Antalya deplasmanında Serik Belediyespor ile 0-0 beraber kalarak Play- Off potasına bir adım daha yaklaşan, Yeşil Kırmızı takım bu hafta gözün kendi sahasında yapacağı Kırşehir FK spor’ a dikti

2.Lig Beyaz Grup'ta ligin üst sıraları için mücadele eden Diyarbekirspor, sezonun ikinci yarısının ikinci haftasından da puan çıkarmayı başardı. Ligin alt sırasından uzaklaşmaya çalışan Serik Belediyespor'la golsüz berabere kalarak puanını 30'a çıkartarak Play-Off yolunda emin adımlarla ilerleyen, Yeşil Kırmızılı ekip gözlerini 27 Ocak 2024 Cumartesi günü Saat: 14.00’de Diyarbakır stadyumunda karşılaşacakları Kırşehir FK spor’a dikti.

Geçen hafta deplasmanda oynadıkları Serik Belediyespor karşılaşmasını değerlendiren, Diyarbekirspor Teknik direktörü Hakan Yılmaz “ Serik Belediyespor karşısına 5-6 önemli hem sakat hem de cezalı futbolculardan yoksun çıktık. Eksik kadromuza rağmen deplasmanda puan veya puanlar için mücadele ediyoruz. Hedefimiz belli, ilk önceliğimiz Takımı Play-Off potasına atmak oradan gruptan çıkmak. Bu hafta kendi sahamızda önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Sporcularımıza bir günlük dinlenme ardından Cumartesi günü yapacağımız Kırşehir FK spor maçına ara vermeden hazırlıklarımıza başlayacağız. Dedi

Yılmaz “ Takım revire döndü”

Tecrübeli Teknik adam Hakan Yılmaz, Cumartesi günü kendi sahamızda ligin zorlu ekibi Kırşehir FK spor’u konuk edeceğiz. Takımda eksik ve cezalı sporcularımızdan Sakatlıkları devam eden Savunma oyuncuları Yusuf Arslan, Tolga Kalender ve İsmail Konuk ile orta alan oyuncusu Burak Aslan ve kart cezalısı Cem Çelik yokluğunda kısıtlı bir kadroyla sahaya çıkacağız. Tabi ki biz bunları bir mazeret olarak görmüyoruz. Gecen hafta deplasmanda Serik Belediyespor karşısında iyi bir futbol ortaya koyduksa bu haftada kendi seyircimiz önünde Kırşehir FK Spor’u yenerek Play-Off yolunda yara almak istemiyoruz. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasınlar onlar bizim 12’nci adamımız onlarla daha güçlü bir Diyarbekirspor olacağız yeter ki bize inansınlar” dedi. (Haber merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.