Diyarbekirspor hücum hattına çare arıyor

Diyarbekirspor hücum hattına çare arıyor
Sezonun ilk yarısında en az gol atan 10 takım arasında bulunan Diyarbekirspor, ara transferde en çok hücum bölgesine yoğunlaşacak. Farklı mevkilerde olmak üzere en az 5-6 takviye yapılması planlanıyor.

TİGRİS HABER - Diyarbekirspor, mücadele ettiği 2.Lig Beyaz Grup’ta sezonun ilk yarısını 26 puanla 8.sırada tamamladı. 14 Ocak’ta başlayacak sezonun ikinci yarısında hedef Play-Off’a kalmak olacak.

Takım ilk yarıda en fazla sıkıntıyı hücumda yaşadı. 18 maçta rakip fileleri sadece 16 kez havalandırabilen Yeşil-Kırmızılı takım kalesinde ise 15 gol gördü. En az gol atan 10 takım arasında yer alırken, en az gol yiyen takımlar sıralamasında ise ilk 7’de yer aldı. 7 galibiyetin 4’ünü tek farklı skorla ve 3’ünü de iki farklı skorlarla elde etti. 6 kez sahadan yenilgiyle ayrılırken, bunların 4’ünü tek farklı,1’ini 3 farklı ve 2’sini de 2 farklı skorlarla aldı.

Takımın en fazla gol kaydeden isimleri 4’er golle Yasin Dülger ve Ozan Papaker oldu. Arda Okan Kurtulan ve Hasan Hüseyin Acar ise 2’şer kez rakip fileleri havalandırdı. Berkay Ceylan, Serhat Enes Çalışan, Bünyamin Balat ve Bünyamin Yürür de 1’er kez gol sevinci yaşadı.

Öte yandan kaleci Mehmet Cinpir de kaleyi devraldıktan sonra başarılı performansıyla dikkat çekti.

Yönetim Kolları Sıvadı

Transfer arayışlarına yönelen Yeşil-Kırmızılıların en fazla üzerinde durduğu bölge, ilk yarıda fazla verim alamadığı hücum hattı olacak. Hücum yanı sıra bazı mevkilere daha takviye yapılması planlanıyor.

Göreve geldikten sonra takımı toparlayarak üst sıralara taşıyan teknik direktör Süleyman Gökhan Karaarslan’ın raporu doğrultusunda çalışmalara başlayan yönetimin transferleri kamp çalışmalarına yetiştirmeye çalıştığı öğrenildi. Ara transfer dönemi olarak 11 Ocak’ta başlayacak. Zaman kısıtlı olduğu için yönetimin zamana göre hareket ettiği belirtildi. (Haber merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.