Diyarbekirspor rekora doymuyor

Diyarbekirspor rekora doymuyor
Grubunda liderliği elinde bulunduran Diyarbekirspor, TFF liglerinde bir rekorun da sahibi oldu. Diyarbekirspor, bu sezon deplasmanda hiç yenilgi almayan ikinci takım olurken, en az gol yiyen takım unvanının da sahibi oldu.

Son 5 haftayı en yakın takipçisinin 2 puan önünde lider olarak tamamlayan Diyarbekirspor, deplasmanda kalesinde sadece 2 gol gördü, Türkiye liglerinin en az gol yiyen takımı oldu.

Şenol Demir'in öğrencileri, 4 grup arasında deplasmanda yenilgi almayan tek takım unvanını elinde bulunduruyor. 145 takımdan oluşan Türkiye liglerinde deplasmanda yenilmeyen bir diğer takım ise Manisa Futbol Kulübü. Bu sezon tüm liglerde deplasmanda en az gol yiyen takım ise kalesinde sadece 2 gol gören Diyarbekirspor oldu. 12 deplasman maçında 8 galibiyet ve 4 beraberlik alan Diyarbekirspor, bu alanda hanesine 28 puan yazdırdı. Teknik direktör Şenol Demir, takımın başında çıktığı 35 maçta kendi sahasında bir kez yenildi, deplasmanda ise hiç yenilmeyerek kırılması güç bir rekora imza attı.

“Şampiyonluğu kentimize kazandıracağız”

Kulüp İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, deplasmanda elde edilen başarının takım disiplinine bağlı olmalarından kaynaklandığını söyledi. Avşar, "Genel olarak son 8 yılın en iyi performansını sergiliyoruz takım olarak. 25 maçta sadece 2 kez yenildik. Deplasmanda bileğimiz bükülmedi. Şampiyonluk için kenetlendik. Kalan 5 maçımızı kazanıp rekorlarla beraber şampiyonluğu kentimize kazandıracağız" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.