Diyarbekirspor: Taraftar desteğine ihtiyacımız var

Diyarbekirspor: Taraftar desteğine ihtiyacımız var
Diyarbekirspor, Pazar günü kendi sahasında 1461 Trabzon’la yapacağı maça final havasında hazırlanırken, şehrin dinamiklerine yönelik bütünleşme çağrıları devam ediyor.

TİGRİS HABER - Diyarbekirspor, Pazar günü kendi sahasında 1461 Trabzon’la yapacağı maça final havasında hazırlanırken, şehrin dinamiklerine yönelik bütünleşme çağrıları devam ediyor. Taraftar desteğinin önemine vurgu yapan teknik direktör Kemal Kılıç,” İnşallah zaferimizi orada taraftarlımızla hep beraber kutlamak nasip olur diye düşünüyorum” dedi.

TFF 2. Lig Beyaz Lig’de mücadele veren Diyarbekir spor bu hafta kendi seyircisi önünde 1461 Trabzonspor’u konuk edecek.

Önceki hafta Kırklarelispor maçında iyi oynadıklarını belirten Diyarbekirspor’un tecrübeli teknik direktörü Kemal Kılıç, “Hem pozisyon zenginliği hem de oyuna hakimiyet açısından rakibimizden üstündük. Aynı başarıyı ve oyun dinamiklerini Zonguldak’ta gösteremedik. Son 20 dakikada 9 kişi oynayıp 2 kişi eksik kalışımız oyunu bozdu. Ondan sonra tamamen savunma yapıp çok fedakarca, çok koşarak savundu kaleyi takımımız. O görüntüleri çok başarılıydı. Ama şunu söyleyebilirim Kırklareli ve Zonguldak maçında da oldu. Rakibin 2 sarı karttan atılması gibi gerçekler ortada varken bizim oyuncularımıza ilk kartlar “bedava” diye tabir ettiğimiz nitelikte hiç ikaz yapılmadan gösterildi.” Diye konuştu.

“Hakemlerin Objektif Kararlar Vermesini Bekliyoruz”

Hakemlerin daha dikkatli olması gerektiğini vurgulayan Kılıç, “Ben çok konuşmuyorum bu konularda. Yönetimimiz bu konu ile alakalı deklarasyon da yayınladı. Evet oyuncularımız da dikkat etmek zorunda ama hakemlerin dediğim gibi daha objektif daha tutarlı kararlar vermesini bekliyoruz. Çok önemli iki maça çıkacağız. İki tane şampiyonluk adayı olan rakibimiz var. Takımımız güçlü bir takım. Oynayacağımız rakipler güçlü takımlar. Bir kere oyunun kalitesi yüksek olacak, tempo yüksek olacak onu söyleyebilirim.” İfadelerini kullandı.

“Desteğe çok ihtiyacımız var”

“İnşallah kazanan taraf biz olacağız” diyen Kılıç, “Taraftarların bizi desteklemesi çok güzel bir şey, bundan çok güç alıyoruz. İnşallah bu maçta daha fazla bir kalabalıkla arkamızda olmalarını bekliyoruz taraftarlarımızdan. Onların arkamızda olması çok önemli, çok değerli, bize güç kazandıracak bir şey. Dolayısıyla onları maça bekliyoruz. İnşallah zaferimizi orada taraftarlımızla hep beraber kutlamak nasip olur diye düşünüyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.