Diyarbekirspor: Taraftar desteğine ihtiyacımız var

Diyarbekirspor: Taraftar desteğine ihtiyacımız var
Diyarbekirspor, 1461 Trabzon’la Pazar günü yapacağı maçta kent halkının ve sporseverlerin desteğini bekliyor.

TİGRİS HABER - 2.Lig Beyaz Grup’ta sezona iyi başlayarak ilk 5 haftada 3 galibiyet ve 2 beraberlikle hanesine 11 puan yazdıran Diyarbekirspor, Pazar günü çok önemli bir mücadeleye çıkacak. Zirve yarışında iddialı olan ve favoriler arasında yer alan 1461 Trabzon’la saat 15.00’da başlayacak maçta karşı karşıya gelecek. Tek hedef sahadan 3 puanla ayrılarak aynı kulvarda yarıştığı rakibini ekarte etmek ve çıkışı sürdürmek. Kart cezalıları Burak Asan ve Tolga Kalender zorlu maçta forma giyemeyecek.

Diyarbekirspor, final havasında çıkmayı düşündüğü karşılaşmada kent halkından büyük destek bekliyor. Taraftar desteğiyle rakibini baskı altına alarak galibiyete ulaşmak istiyor.

“Desteğe ihtiyacımız var”

Diyarbakır halkına çağrıda bulunan teknik direktör Kemal Kılıç, sezona iyi başlayan takımın desteği fazlasıyla hak ettiğini söyledi. Kılıç,”Zonguldak’ta kazanmak istiyorduk, bunun için mücadele ettik. Ancak 9 kişi kaldıktan sonra 1 puan almak da önemli. Her maçın ayrı bir önemi var. 1461 Trabzon’u taraftar desteğiyle yenmek istiyoruz. Hepimizde bu inanç var. Tribünlerin coşkusu ve ilgisi işimizi kolaylaştıracaktır. Pazar günü herkesi ama herkesi Diyarbakır Stadı’na bekliyoruz. Takımımızın buna fazlasıyla ihtiyacı var.” dedi. (Haber merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum