Diyarbekirspor'un hedefi bir haftada 6 puan

Diyarbekirspor'un hedefi bir haftada 6 puan
Diyarbekirspor, sezonun ikinci yarısına çok iyi başlangıç yaptı. Yeşil Kırmızı takımın oynadığı 3 maçta 7 puan toplaması kentteki futbolseverleri ve taraftarlarını sevindirdi.

TİGRİS HABER - 2.Lig Beyaz Grup'ta yer alan Diyarbekirspor, devre arasında teknik direktör değişikliği yaptı, Hakan Yılmaz ile anlaştı. Yeşil kırmızı ekip, deplasmanda Serik Belediyespor 0-0 berabere kalırken, kendi sahasında Adıyaman FK'yı 2-0 ve Kırşehir FK'yı 2-1 mağlup ederek, 3 maçta 7 puan topladı.

Yılmaz "Galibiyetler güzel Ama yetmez"

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacakları Kırklarelispor ile Pazar günü kendi sahasında Zonguldak Kömürspor maçları değerlendirdi.

Tecrübeli teknik adam Yılmaz, “Kırklarelispor takımı tecrübeli bir ekip, bu ekibe karşı oynayacağız. Zaman zaman sürpriz sonuçlar alan genç bir kadroya sahip. Kırklarelispor karşında mutlak galibiyet için sahada olacağız, buradan alacağımız puan veya puanlar çok önemli. Kendi evimizde oynayacağımız Zonguldak Kömürspor maçı öncesi moral ve motivasyon açısında bizleri üst seviyede tutacaktır.

Diyarbekirspor, 31 Ocak Çarşamba günü saat 14.00'da deplasmanda Kırklarelispor, 4 Şubat Pazar günü saat 14.00'da Diyarbakır Stadyumu'nda Zonguldak Kömürspor'la karşı karşıya gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.