Doğrul: Takımımız zor bir süreçten geçiyor!

Doğrul: Takımımız zor bir süreçten geçiyor!
Diyarbakır büyükşehir belediyespor, taraftar desteği bekliyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube sorumlusu cemal doğrul: “Zor bir süreçten geçiyoruz. Puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Takımı ateşleyen bir taraftar profili istiyoruz” dedi.

DİYARBAKIR (İHA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Kızılcahamamspor maçını taraftarlarının desteğiyle kazanmak istiyor. 
Pazar günü oynayacağı Kızılcahamamspor maçı hazırlıklarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da sakatlığı bulunan İbrahim Keleş ve Uğur Tülümen, Pazar günü forma giyemeyecek. Gol yollarındaki sıkıntı nedeniyle hafta boyunca idmanlarda hücum varyasyonları üzerinde duran teknik heyetin, Kızılcahamamspor maçına farklı bir oyun kurgusu ve 11 ile çıkması bekleniyor.
Bilet fiyatlarını 5 TL olarak belirleyen yönetim, taraftarlardan destek istedi. Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, alt sıraları hak etmediklerini ve bu zor dönemi aşmak için taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek, “Zor bir süreçten geçiyoruz. Kazanmamız gereken maçları kaybettik ve artık puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Bu dönemi aşmak için taraftarın da halkın da takımın arkasında olması lazım. Kızılcahamamspor maçında coşkulu ve takımı ateşleyen bir taraftar profili istiyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.