Dörtyol esnafının ortak talebi

Dörtyol esnafının ortak talebi
Artuklu sarayının da içinde bulunduğu İçkale bölgesindeki hazreti Süleyman türbe ve camisini işaret edecek yön levhasının bulunmaması şikâyet konusu oluyor. Vatandaşlar, İzzet paşa caddesinin girişine yön tabelası yapılmasını istiyor.

‘Hz.Süleyman için yön levhası’

TİGRİS HABER - Geçmiş yıllarda Diyarbakır adliyesi, cezaevinin bulunduğu, jandarmanın görev yaptığı bölge olarak bilinen İçkale bölgesi, yapılan çalışmalar sonucu turistik gezi alanı haline getirildi. Aynı bölgede bulunan Hazreti Süleyman türbesi ve camisi de ziyaretçilerin yoğun uğrak yerlerinden biri konumunda.

hz-2.jpeg

Bilenlerin rahatlıkla ziyaret ettiği cami ve türbe, bilmeyenleri zor durumda bırakıyor. İzzet paşa caddesinin giriş noktası olan Dörtyol bölgesinde bulunan esnaflar, tam bu noktada bir yön levhasının olmamasının eksiklik olduğunu belirtiyorlar. Dörtyol esnafı, “hz.Süleyman camisinin ve türbesinin çok ziyaretçisi var. Ancak giriş noktasında bir yön levhasının bulunmaması ziyaretçileri zor durumda bırakıyor. Sürekli bize soruyorlar. Uygun bir yere konulacak yön levhası sorunu giderir, ziyaretçileri de yönlendirir. Yetkililerden bu çalışmayı yapmalarını istiyoruz’ dediler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.