DSİ Spor’da seçmeler başlıyor

DSİ Spor’da seçmeler başlıyor
Diyarbakır’ın en iyi alt yapı takımlarının başında yer alan Diyarbakır DSİ Spor’da seçmeler başlıyor. 15 gün sürecek alt yapı seçmelerinde başarılı olan sporcular, DSİ Spor’a kazandırılacak.

TİGRİS HABER - DSİ Spor, kapılarını genç sporculara bir kez daha açıyor. Yeşil beyazlı kulüp, alt yapı takımlarına sporcu kazandırmak için futbolcu seçmesi yapacak. 20 Temmuz’da başlayacak olan ve 4 Ağustos’ta sona erecek seçmelere, tüm gençler davet edildi. DSİ Spor Kulüp Başkanı Mehmet Derviş Yıldız, konuya ilişkin yapığı açıklamada, 15 gün boyunca yapacakları seçmelere herkesi beklediklerini söyledi.

Yıldız, “Alt yapı seçmelerimiz haftanın beş günü yapılacak. DSİ Spor tesislerimiz de yapacağımız seçmeler her gün saat 17.00 ile 21.00 saatleri arasında yapılacak. Kendisine inan herkesi tesislerimize bekliyoruz. Bize her zaman destek veren ve yanımızda yer alan Bölge Müdürümüz Mahir Aslan’a teşekkür ediyorum” dedi.

dsi-spor-secmeler-2.jpeg

DSİ Spor Koordinatörü Ahmet Tanış ise, yapacakları seçmelerle Diyarbakır gençlerine bir kez daha hizmet etmek istediklerini ifade etti.

Tanış, şöyle dedi:

“Tesislerimiz ve kulübümüzün kapıları sonuna kadar Diyarbakır gençlerimizin hizmet edecektir. Hiçbir karşılık beklemeden yaptığımız hizmetlere bir yenisini eklemek için alt yapı takımlarımıza yetenekli gençler kazandırmak için önemli bir seçme başlatıyoruz. Teknik ekibimizle üstlendiğimiz misyonu en iyi şekilde yerine getirmek istiyoruz.”

Ahmet Tanış, birçok yaş kategorisinde yaptıkları yaz okulu eğitimlerinin aralıksız olarak devam ettiğini sözlerine ekledi. (Haber merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum