Diyarbakır Tabip Odası: Vali 9 aydır randevu vermiyor

Diyarbakır Tabip Odası: Vali 9 aydır randevu vermiyor
Diyarbakır Tabip Odası Başkanı Elif Turan, 8-9 aydır Diyarbakır Valiliğinden randevu talep etmelerine rağmen bugüne kadar herhangi bir dönüş sağlanamadığını söyledi.

Diyarbakır’da bir yandan 14 Mart Tıp Bayramı kutlanırken, bir yandan da İl Hıfzıssıhha Kurulu Başkanı Vali Karaloğlu’nun aylardır Diyarbakır Tabip Odası’na randevu vermediği öğrenildi.

Diyarbakır Tabip Odası Başkanı Elif Turan, Vali Münir Karaloğlu’ndan yönetime gelir gelmez randevu talep ettiklerini ancak hala kendilerine bir dönüş sağlanmadığını belirtti. DTO olarak hem kentin valisi ile tanışmak hem de pandemi sürecini istişare etmek istediklerini ifade eden Turan, randevu talebine geri dönüş beklediklerini söyledi.

Bizim de valimiz

Diyarbakır Tabip Odası Başkanı Elif Turan, yönetime ilk geldiklerinde Valilikle görüşme talebinde bulunduklarını belirterek şunları söyledi: “Diyarbakır’da pandeminin pik yaptığı Temmuz-Ağustos aylarıydı Valilikten randevu talep ettik ama henüz bir dönüş olmadı. Sonra talebimizi yineledik ama hala bir dönüş sağlanmadı. Yönetime geldiğimizde Vali Bey ile tanışalım istedik. Sonuçta Vali Bey bu kentin valisi ve bizim de valimizdir. Covid-19 salgınının Diyarbakır’da pik yaptığı dönemlerdi ve süreci istişare etmek, görüş ve önerilerimizi paylaşmak istiyorduk. Birlikte neler yapabileceğimizi konuşmak istiyorduk. Randevu talebimize hala daha bir dönüş sağlanmadı ve bekliyoruz.” (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.