DTSO Metal İşler Sanayi Sitesi işletmeleriyle bir araya geldi

DTSO Metal İşler Sanayi Sitesi işletmeleriyle bir araya geldi
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, iş insanlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, Metal İşler Sanayi Sitesi işletmeleriyle bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Metal İşleri Sanayi Sitesi İdari binasında düzenlenen toplantıya DTSO Başkanı Mehmet Kaya, Meclis Üyeleri, OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Özdoğan, Metal İşleri Sanayi Sitesi Başkanı ve Meclis Üyesi Abidin Kakdaş ve çok sayıda işletme temsilcisi katıldı.

ticaret2.jpeg

Yoğun katılımın olduğu toplantıda konuşan Kaya, Oda seçimlerinden önce sadece odaya gelip gidenlerin sorunlarını çözen bir yönetim şeklinden ziyade sürekli sahada olan ve üyelerinin sorunlarını yerinde tespit eden bir yönetim şekli oluşturacaklarını söyledi.  Kaya, “Bizler istişare toplantılarımızda üyelerimizin sektörel anlamda yaşadıkları sorunları, bulundukları fiziksel alan ve daha birçok sorunu yerinde tespit ediyoruz.  Sizlerle birlikte tespit ettiğimiz bu sorunları, İl Valiliğimizin Başkanlığında oluşan İl Koordinasyon Kurulu toplantılarında dile getirerek çözüm bulmaya çalışıyoruz” dedi. 

ticaret3.jpeg

Metal İşleri Başkanı Kakdaş ise, DTSO Yönetiminin Metal İşleri Sanayi Sitesi ile yakından ilgilenmesinden dolayı teşekkür etti. Kakdaş, Metal Sanayi Sitesinin kalifiyeli eleman yetiştirme, sanayi sitesine gelen yolun ve fiziksel alan gibi yaşadıkları sorunları DTSO Yönetimi ile paylaştı.

Başkan Kaya ve beraberindekiler Metal İşleri Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.