DTSO ve TTSO’dan Ortak ‘Ekonomi Paneli’

DTSO ve TTSO’dan Ortak ‘Ekonomi Paneli’
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ile Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) iki kentin yatırımcılarını bir araya getirerek ortak “Ekonomi Paneli” düzenlediler.

TİGRİS HABER - Diyarbakır ile Tunceli arasında işbirliğini geliştirmek amacıyla düzenlenen “Ekonomi Paneli”ne DTSO Meclis Başkanı Nevin İl, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, TTSO Meclis Başkanı Sevim Şengezer, Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, Meclis Üyeleri, TOBB Oda Borsa Daire Başkanı Hasan Erbay, KGF Bölge Müdürü Ali Dolaş, Karacadağ Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Diyadin İnan, Fırat Kalkınma Ajansı Uzmanı Vural Balık, Tunceli’nin Kamu ve Kurum temsilcileri ile iş insanları katıldı.

tunceli-panel-2.jpegKaracadağ Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Diyadin İnan Tunceli’de faaliyet gösteren yatırımcılara “Diyarbakır Yatırım Ortamı” hakkında bilgilendirmede bulundu.

Fırat Kalkınma Ajansı Uzmanı Vural Balık, ajansın Tunceli yatırım geliştirilmesi için yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.

KGF Bölge Müdürü Ali Dolaş ise ülke genelinde ve illere yönelik kefalet paketlerinin ve işleyişlerinin tanıtımı hakkında bilgilendirme de bulundu.

Panel katılımcıların soru-cevap kısmının ardından son buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.