DTSO WhatsApp destek hattı kuruldu

DTSO WhatsApp destek hattı kuruldu
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, üyeler arasındaki iletişimin daha sağlıklı kurulması için whatsApp destek hattı kurdu.

TİGRİS HABER - Kurulan destek hattına ilişkin DTSO Genel Sekreteri Ferdani Gökdere yazılı açıklamada bulundu. Gökdere şunları söyledi, “Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası olarak siz değerli üyelerimizin işlemlerinin aksamadan ve hızlı bir şekilde ilerleyebilmesi amacıyla DTSO WhatsApp Destek Hattı’nı hayata geçiriyoruz. Üyelerimiz, bu hizmet kapsamında görüş, dilek, öneri ve sorularını +90 549 188 21 21 numaralı telefondan Odamıza iletebilecekler. Destek Hattı, WhatsApp uygulaması ile çalışacak olup, yapılacak yazışmalarla bilgi alışverişi şeklinde ilerleyecektir. Üyelerimiz pandemi sürecinde online hizmetler ile ilgili yaşadığı sıkıntılara buradan çözüm bulabilecekler. Ayrıca üyelerimiz pandemiden kaynaklı Odamızda yoğunluğun yaşanmaması açısından online hizmet verdiğimiz e-randevu, e-belge, e-aidat ödeme gibi işlemler için WatsApp Destek Hattından teknik destek alabilirler. Uygulama mesai saatleri içinde aktif çalışacak olup, mesai saati dışında soru sormanız halinde mümkün olan en kısa sürede sizlere geri dönüş sağlanacaktır.

DTSO WhatsApp Destek Hattı’nın üyelerimizin Odamıza hızlı ve kolayca ulaşmaları ve hizmetlerimizden etkin bir şekilde faydalanmasında ve doğru bilgiye hızlıca ulaşmasında büyük fayda sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.