Düşünür Koleji iddialı geliyor

Düşünür Koleji iddialı geliyor
Eğitimde yeni marka olan Düşünür Koleji, 11. şubesini Diyarbakır’da açmaya hazırlanıyor.

Gazetemizin haber ekibi, okulun Diyarbakır’daki kurucusu ve bölge koordinatörü Ahmet Özmen’i ziyaret etti. Özmen, eğitimde bölgeye yeni bir soluk kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

dusunur-koljei-(2).jpg

Diyarbakır’da son dönemlerde sayıları hızla artan özel eğitim kurumlarına Türkiye’de yeni marka olan Düşünür Koleji de ekleniyor. Kampus çalışmaları devam eden okul, öğrenci kayıtlarına başlarken eğitim ve öğretimin 2018-2019 yılında başlayacağı bilgisi verildi.

‘Çok güçlü bir kadromuz var’

Gazetemizin haber ekibi, hazırlık çalışmalarının devam ettiği Düşünür Koleji’ni ziyaret ederek okulun kurucusu ve bölge koordinatörü Ahmet Özmen’den bilgi aldı.

Genel Yayın Yönetmenimiz İlyas Akengin’e çalışmalar hakkında bilgi veren Ahmet Özmen, okulun idareci ve eğitim kadrosunda Türkiye’de duayen olmuş isimler olduğunu söyledi. Eğitimde bölgeye yeni bir soluk kazandırmayı amaçladıklarını belirten Özmen,”Türkiye’de eğitim alanında uzman olmuş, duayen olmuş ve önemli makamlarda görev yapmış olan güçlü bir kadro ile çalışıyoruz. Kadromuz güçlü olduğu için hızla büyüyoruz,11.şubemizi Diyarbakır’da açıyoruz. Tecrübe ve birikimimizle iddialıyız” dedi.

Ali Abbas Yılmaz

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.