Eğitimin Başkentinden, Doğu'nun İncisi Diyarbakır'a!

Eğitimin Başkentinden, Doğu'nun İncisi Diyarbakır'a!
Ortadoğulular Eğitim Kurumları eğitim serüvenine ilk adımını, 2002 yılında ‘’Bir Öğretmen Kuruluşu’’ kimliği ile, Ümit Cenik (Kimya Öğretmeni) tarafından ilk şubesinin temellerini Ankara’da atmıştır.

TİGRİS HABER - Eğitimde sorumluluk ve güven hassasiyetiyle, faaliyete başladığı günden bu yana, Ankara’nın bir numaralı eğitim markası olarak şehrin hemen tüm semtlerinde konumlandırdığı şubeleriyle bölgenin en yaygın eğitim kurumu olarak hizmet vermekteydi. Ümit CENİK, 2022 yılında Kırşehir de ilk il dışı isim hakkını verdikten sonra, Türkiye genelinden gelen isim hakkı taleplerini, yerinde değerlendirmeye karar vermiş.

2006 yılında “ORTADOĞULULAR” isminin patentini alarak kurumsallaşma yolunda ilk adımı yaklaşık 16 yıl önce eğitimin kalbi Başkentte atmış. Markası kurulduktan ve kurmuş olduğu eğitim sistemi tüm öğrenci ve velilerinde karşılık görmeye başlayınca, marka benzeri isimler oluşmaya başlamış olsa da, Ortadoğulular Eğitim Kurumları seviyesinde bir karşılık bulamamışlar. Ortadoğulular Eğitim Kurumları, 2019 yılına kadarki sayısız başarısının üzerine, LGS Türkiye 1.’liğini de ekleyerek, ülkemize adını duyurmuş.

Bugün, Ankara içi ve dışı toplam 26 şubesi (22 Kurs merkezi, 3 Anadolu Lisesi, 1 Eğitim ve Sanat Merkezi) ile, farklı konsept ve eğitim dallarında faaliyetlerine hız kesmeden devam eden kurumunun üst düzey yetkilileri tarafından doğrulanan bilgiye göre, Ortadoğulular Eğitim Kurumları Diyarbakır başta olmak üzere, tüm Doğu Anadolu, Güney&Güney Doğu Anadolu illerinde temsilcilikler ve iş ortaklıkları yapmak üzere yakın zamanda bölgede olacaklar.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.