Ehliyet almak artık çok zor

Ehliyet almak artık çok zor
Ehliyet almak Temmuz ayından sonra zorlaşacak. Yeni düzenlemeyle ehliyet almak isteyenlerin artık gözden çıkarması gereken tutar da değişiyor. Peki, sürücü kursu fiyatları kaç lira olacak? İllere göre ehliyet fiyatları değişiyor.

TİGRİS HABER - Yakın zamanda ehliyet almak isteyenler zam haberi ile karşı karşıya kaldı. Temmuz ayında hem asgari ücretin artması, hem de yakıta gelen zamlar derken, sürücü kursu ücretleri de yerinde saymadı.

Yeni düzenlemeyle ehliyet almak isteyenlerin artık gözden çıkarması gereken tutar da değişiyor. 10 Temmuz’dan sonra ehliyet alacaklar için fiyatlar artacak. Sürücü kursu ücretleri 10 bin lirayı aşıyor. Ehliyet almak isteyen gençler ise yükselen fiyatlara karşı tepki göstererek ‘bu paraya kim ehliyet alabilir ki parası olanlar alabilir sadece, herkes alamaz. Zaten her şeye zam geliyor buna da gelmesi şaşırtıcı değil’ dedi.

Sürücü kursu ehliyet fiyatları ortalama 7 bin liraydı ancak 10 Temmuz’da yapılacak düzenleme ile bu fiyatlar değişecek. Güncel zam oranlarına göre ehliyet sahibi olmanın bedeli ise 13 bin lirayı bulacak. Fiyatlar şehirlere göre de değişiklik gösteriyor; İzmir’de 10 bin 500, İstanbul’da 11 bin TL, Ankara’da ise 12 bin TL…(Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.