Elazığ’da asayiş uygulaması

Elazığ’da asayiş uygulaması
Elazığ’da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, ruhsatsız tabanca ve tüfekler ele geçirilirken çeşitli suçlardan aranması olan ve yakalanarak adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklandı.

TİGRİS HABER - İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından, genel güvenlik ve genel asayişin sağlanması, suça konu unsurların tespiti ve şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor. Bu çerçevede dün yapılan çalışmalarda, 2 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 8 adet fişek, 2 adet tüfek, bir adet pompalı tüfek, 2 adet kesici alet, 1 şahıstan 0,53 gr Metamfetamin maddesi ele geçirilirken aranan 3 şahıs ise yakalandı.

Ayrıca devam eden çalışmalarda, ‘Ateşli Silah İle Kasten Yaralama’ suçundan bir şüpheli şahıs, hırsızlık suçundan bir şüpheli şahıs, 28 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası olan bir zanlı ve yağma suçundan bir şüpheli olmak üzere toplam 4 şüpheli yakalandı. 4 şüpheli İl Emniyet Müdürlüğü’nde tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.