Emniyet Genel Müdürlüğü İşçi ve Öğretim Elemanı alımı... Başvuru şartları ve Tüm detaylar!

Emniyet Genel Müdürlüğü İşçi  ve Öğretim Elemanı alımı... Başvuru şartları ve Tüm detaylar!
Emniyet Genel Müdürlüğü En Az ilk okul mezunu İşçi ve Öğretim Elemanı alımları bugün yayımlandı. Tüm detaylar bu yazımızda!

Emniyet Genel Müdürlüğü En Az ilk okul mezunu İşçi ve Öğretim Elemanı alımları bugün yayımlandı. Tüm detaylar bu yazımızda!

Öğretim Alımı ve Şartları :

Polis Akademisi Başkanlığı ile Polis Akademisi Başkanlığına bağlı İç Güvenlik Fakültesi, Yabancı Diller ve Türkçe Öğretimi Bölümü, Ankara Akyurt Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM), Bitlis POMEM, Bursa POMEM, Erzincan POMEM, İstanbul Arnavutköy POMEM, Adana Kemal Serhadlı POMEM, Karaman POMEM, Yozgat POMEM, Kastamonu Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO), Kırşehir PMYO, Samsun 19 Mayıs PMYO ve Sivas PMYO Müdürlüklerine Anayasanın 132’nci maddesi, 4652 sayılı Polis Yüksek Öğretim Kanunu, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, 2914 sayılı Yüksek Öğretim Personel Kanunu, 3201 sayılı Emniyet Teşkilatı Kanunu, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun ilgili maddeleri ile Polis Akademisi Başkanlığı web sayfasında yayımlanan Polis Akademisi Öğretim Elemanlığına Atama ve Yükseltme Kriterleri çerçevesinde naklen veya açıktan atama ile Öğretim Görevlisi ünvanında (16) ve Araştırma Görevlisi ünvanında (1) Öğretim Elemanı alınacaktır.

İhtiyaç Duyulan Öğretim Elemanı Alan, Ünvan, Kadro Sayıları ve Başvuracak Adaylarda Aranan Özel Şartları Gösterir Tablo

emniyettablo1.png

emniyettablo2.png

Emniyet Genel Müdürlüğü En Az İlkokul Mezunu İşçi Alımı:

EGM Kadrolu İşçi Personel Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Marmaris Polisevi Müdürlüğü iş başvurularını İŞKUR üzerinden İŞKUR hizmet noktaları, 170 Numaralı telefon hattı ve internet sitesi İŞKUR kanallarından herhangi birinden iş başvuruları yapılabilecektir.

İŞKUR Kamu İşçi Alımı Başvuru Belgeleri Neler?

Aşçılık eğitimi almış olmak ya da MEB onaylı aşçılık sertifikasına sahip olmak. MEB Onaylı Hijyen Eğitim Belgesi tercih nedeni sayılacaktır. Diploma ve mezuniyet belgesi, Adli Sicil Kayıt Belgesi Aile hekiminden alınmış raporu ile sağlık problemi olmadığına dair sağlık raporu.

EGM Kadrolu İşçi Alımı Başvuru Şartları Neler?

Marmaris Polisevi Müdürlüğü Kadrolu Kamu Devlet İşçisi alımı için adaylarda olması gereken iş başvuru şartları:

Aşçı Alımı En az İlkokul mezunu en fazla Lisans mezunu olmak. 18 ile 55 yaş aralığında olmak. İŞKUR İş İlan No (00008081566).

Garson Servis Elemanı alımı 18 ile 45 yaş aralığında olmak. En az İlkokul mezunu olmak. İŞKUR İş İlan No (00008081708).

Temizlik Görevlisi (Kat Hizmetleri Elemanı) En az ilköğretim mezunu olmak. En fazla 55 yaşında olmak. İŞKUR İş İlan No (00008081734).

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum