Emniyette operasyon sürüyor

Emniyette operasyon sürüyor
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nde 25 Ocak’ta 9 şube müdürünün görev yerlerinin değiştirilmesinin ardından önceki gece de 2 müdür yardımcısı, 2 şube müdür yardımcısı ve 26 polis memurunun görev yerleri değiştirildi

Mehmet PİŞKİN

DİYARBAKIR - 17 Aralık’ta İstanbul’da gerçekleştirilen büyük yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından Emniyet Genel Müdürlüğü ve tüm illerdeki emniyet müdürlüklerinde olduğu gibi Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nde de başlatılan operasyon sürüyor.

Emniyet Müdürü Recep Güven’in yerine Aksaray Emniyet Müdürü Halis Böğürcü’nün atandığı ve 25 Ocak’ta 9 şube müdürünün de görev yerlerinin değiştirildiği Diyarbakır Emniyeti’nde, önceki gece bir operasyon daha yapıldı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Yusuf Aşkan, Siber Suçlar, Silah Ruhsat gibi birimlerden sorumlu müdür yardımcılığına getirildi. Aşkan'ın yerine ise Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksekokulu'nda görevli Emniyet Müdür Yardımcısı Akın Karatay atandı. Asayişten sorumlu müdür yardımcısı Ata Akman ise trafikten sorumlu müdür yardımcılığına getirilirken, yerine Güvenlik Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Erkan Demircan atandı. Personel Şube Müdürlüğü'nden sorumlu emniyet müdür yardımcılığına ise yine polis okulunda öğretim görevlisi İsmail Bayrak'ın getirildiği öğrenildi. Terörle Mücadele Şube Müdür Yardımcısı ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür yardımcıları ile değişik şubelerde görevli 26 polis memurunun görev yerlerinin de değiştirildiği belirtildi.

Emniyetteki operasyonların süreceği de bildirildi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.