Ensarioğlu 1 günde 11 köy ve mezra gezdi

Ensarioğlu 1 günde 11 köy ve mezra gezdi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır’ın Dicle İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet Faysal Ensarioğlu, bir günde 11 köy ve mezra gezerek vatandaşlara projelerini anlatıp, 30 Mart seçimlerinde destek istedi.

Diyarbakır -Ak Parti Dicle Belediye Başkan adayı Mehmet Faysal Ensarioğlu seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında beraberindeki heyet ile Meydan, Kocaalan, Bademli, Batur, Kaygusuz Terkan, Üzümlü ve bu köylere bağlı Durmakaya, Karaçalı, Yarımelma, Sersiya mezrasını ziyaret etti. Ziyaret ettiği köylerde seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Ensarioğlu, Kocaalan köyündeki taziyeye katılarak hayatını kaybeden vatandaşın yakınlarına başsağlığında bulundu. Köy ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet eden Ensarioğlu, çözüm süreci ile birlikte bölgede oluşan huzur ortamının devamı için AK Parti’ye destek verilmesi gerektiğini söyledi. 30 Mart yerel seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığını belirten Ensarioğlu, bu seçimlerde hem bölge, hem de Türkiye’nin kaderini oylayacağını dile getirdi. Ülke üzerine oynanan oyunlara fırsat verilmemesi için vatandaşların AK Parti’ye destek olmasını isteyen Ensarioğlu, bu destek ile bölge ve ülke huzurunun devam edebileceğini dile getirdi.
Ensarioğlu ziyaretlerin ardından AK Parti Dicle İlçe Başkanlığı’na gelerek bir süre vatandaşlarla görüşüp, çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.