Ensarioğlu Ve Bakanlardan Silvan’a Çıkarma

Ensarioğlu Ve Bakanlardan Silvan’a Çıkarma
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Galip Ensarioğlu kurum müdürleri ile birlikte bakanları helikopter pistinde karşılayarak birlikte ilçeye hareket etti.



Haber merkezi- Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Galip Ensarioğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, AK Parti Diyarbakır eski milletvekili İhsan Arslan, İl Başkanı Aydın Altaç ve beraberindeki kalabalık bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Silvan ilçesine gitti. 
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Galip Ensarioğlu kurum müdürleri ile birlikte bakanları helikopter pistinde karşılayarak birlikte ilçeye hareket etti. Silvan ilçesinde büyük bir coşku ile karşılanan bakanlar ve AK Parti heyeti ilçede vatandaş ve esnafın sorunlarını dinledi. Halkın sorun ve sıkıntılarını dinleyen heyetin Silvan temasları devam ediyor. AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç’ın ev sahipliği yaptığı Silvan çıkarmasına Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Galip Ensarioğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, Ak Parti 22. dönem Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan, AK Parti Diyarbakır’ın Silvan İlçe Belediye Başkan adayı Garip Gündoğdu ve çok sayıda partili katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum