Enver Yücel, Diyarbakır’da

Enver Yücel, Diyarbakır’da
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları, Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, Uğur Dershanelerinin “Uğur tanı sınavı” kapsamında yaptığı Diyarbakır’da dereceye giren 100 öğrenci ile buluştu.

 

Haber/Foto: Gencer ARPACI

Diyarbakır Yenişehir ilçesinde bulunan Uğur Dershanesi’ne gelen Yücel, seminer salonunda toplanan öğrencilerle bir araya geldi. Burada öğrencilere üniversite hakkında bilgi veren Yücel, Dünyanın 50 başarılı üniversitenin 35’i ABD’de olduğunu ve bu başarılı üniversitelere gitmek için öncelikle kafalardaki engellemeleri kaldırılması gerektiğini kaydederek, “20 yıldır öğrencilerini dünyanın farklı üniversitelere gönderen birisi olarak, artık gidip 4 yıllık bir fakülte okumak yetmiyor. Çünkü insanlar 4 yıllık fakülte bittikten sonra işsiz kalıyor. Bizim yaşadığımız çağda önemli olan üniversiteyi bitirdikten sonra işsiz kalmayıp, kendi işini kurmaktır” dedi. Yücel, Özel Uğur Dershanesi’ndeki öğrenciler ile genel bir söyleşi yaptıktan sonra, öğrencilerin sorularını cevapladı.

Yücel, çıkışta yaptığı açıklamada, Türkiye’nin farklı noktalarında eğitim kurumlarının olduğunu belirterek, Diyarbakır’daki eğitim yatırımlarının grup olarak her geçen gün daha da fazla arttığını ifade etti. Yücel, daha sonra Bahçeşehir Koleji Dicle Vadi Kampüsü'nde “Güvenli okul” konferansına katıldı.

ugur-dershanesi-(1).jpg

ugur-dershanesi-(2).jpg

ugur-dershanesi-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.