Erdoğan: Ama montaj ama şu ama bu, PKK videosu var

Erdoğan: Ama montaj ama şu ama bu, PKK videosu var
Erdoğan, katıldığı canlı yayında, birçok yerde dillendirip yayınlattırdığı "Kılıçdaroğlu'nun Kandil'dekilerle videosu" ile ilgili soru alınca, "Amam montaj, ama şu ama bu, Kılıçdaroğlu'nun Kandil'dekilerle video çekimleri var" dedi.

TİGRİS HABER - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldığı "Kandil'dekilerle video çekimleri var" söylemi ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Seçim propagandası yaptığı birçok açılışta ve katıldığı yayınlarda sahte videolar üzerinden Kılıçdaroğlu'nu Kandil ile işbirliği yapmakla suçlayan Erdoğan, bu kez "Ama montaj ama şu ama bu" diyerek videonun montaj olduğunu itiraf etti.

TRT Haber canlı yayınında konuşan Erdoğan, Abdulkadir Selvi'nin "Efendim, konuşmanızda iki defa "İki defa bunlarla video çekmişlerdir" dediniz, ben onu tam anlayamadım. Yani kim, neyle video çekmiş? diye sorması üzerine şunları söyledi:

"Kılıçdaroğlu'nun Kandil'dekilerle video çekimleri var. Bunları yayınladılar. 'Haydi, haydi, haydi' türü. Anladınız mı? Kandil'dekilerle bu şekilde, ama montaj ama şu ama bu, video çekimlerini yaptılar. PKK'lılar videolarla bunlara destek verdiler." (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.