Erdoğan: Böyle olacağını aylar önce söylemiştik

Erdoğan: Böyle olacağını aylar önce söylemiştik
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa'dan kalkmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk yorum geldi: Oturdular, konuştular, dağıldılar. Böyle olacağını aylar öncesinden söylemiştik.

TİGRİS HABER - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altılı Masa'da yaşanan cumhurbaşkanlığı adaylığı anlaşmazlığı için "Cumhur İttifakı olarak yol haritamız belli. Onlar ne yaparsa yapsın biz yolumuza devam ederiz. Biz can derdindeyiz, onlar mal derdinde" dedi.

‘Dökülen taşları toplamak gibi bir derdimiz yok’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, 5 partinin aksine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkarak, Millet İttifakı'yla köprüleri atmasına ilişkin olarak gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, şu açıklamada bulundu:

Dedik ki bu konuyla ilgili ikinci bir gelişmeye kadar biz konuşmayalım. Bunlar eteklerindeki taşları döksünler, eteklerindeki taşları döktükten sonra bir değerlendirmeyi biz Cumhur İttifakı olarak aramızda yaparız. AK Parti olarak da bizler MYK'da, MKYK'da gerekli değerlendirmeleri yaparız ve değerlendirmelerden sonra kararımızı veririz. Yani biz şimdi dökülen taşları toplamak gibi bir derdimiz yok. Çünkü biz bunun böyle olacağını, bundan aylarca önce zaten söylemiştik, hatırlayın. İranlıların o meşhur, 'Oturdular, konuştular ve dağıldılar' demiştik. Öyle oldu mu şu anda? Oldu. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.