Erdoğan duyurdu: Esnafın kredi ödemelerine erteleme

Erdoğan duyurdu: Esnafın kredi ödemelerine erteleme
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredilerin 1 Ocak 2021-30 Haziran 2021 arası 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitleri ertelenecektir” dedi.

TİGRİS HABER - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanlığından, AK Parti 7. Olağan Denizli, Mersin, Uşak il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada, “AK Parti’nin kurucusu da sahibi de lokomotifi de bizatihi milletimizin ta kendisidir.” ifadesini kullanarak, “Hep birlikte AK Parti’nin Türkiye’nin sadece son 18 yılının değil, aynı zamanda geleceğinin de partisi olduğunu göstereceğiz.” dedi.

“Ülkemize Cumhuriyet tarihinde yapılanların tamamının katbekat fazlasını sadece 18 yılda kazandırmış olmaktan iftihar ediyoruz.” ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Üzüntüyle ifade etmek isterim ki karşımıza çıkan ana muhalefet aktörlerinin ve kadrolarının hiçbiri bizimle eser ve hizmet siyaseti yarışına girmemiştir.” şeklinde konuştu.

Erdoğan, “Esasen Türkiye’de CHP’ye ait bir siyaset yoktur. Hatta CHP diye bir parti olup olmadığı tartışmalıdır.” diyerek, “Şu anda CHP’de tek adamcağız siyaseti işliyor.” ifadesini kullandı.

Esnaf ve sanatkarlara kredi taksit ödemelerinde erteleme müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredilerin 1 Ocak 2021-30 Haziran 2021 arası 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitleri ertelenecektir.” şeklinde konuştu.

"Muhalefet partisinin böyle bir duruma düşürülmesinden üzüntü duyuyoruz"

Erdoğan, her genel başkanın partisinin başına bir geliş hikayesi olduğunu kaydederek, "Partisinin başına kasetle gelen tek genel başkan bu zattır. Biz ne kadar eleştirirsek eleştirelim, ne kadar kızarsak kızalım ülkemizin ana muhalefet partisinin böyle bir duruma düşürülmüş olmasından samimi üzüntü duyuyoruz." dedi.

Demokrasilerde muhalefetin alternatif programları, projeleri, vizyonuyla iktidarı ateşleyen, daha çok çalışmaya sevk eden bir misyona sahip olduğunu belirten Erdoğan, "Türkiye'de bırakın böyle derinlikli bir misyonu, sadece ülkenin ve milletin temel meselelerinde yerli ve milli duruş sergileyen bir ana muhalefeti bile arar olduk. İnşallah 2023 seçimleri AK Parti için hizmet ve eser siyasetini daha üst aşamaya çıkarma fırsatı yanında ülkemizin gerçek bir ana muhalefete sahip olmasına da vesile olacaktır. Rabbimden bu kadroya büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa şerefini bahşetmesini niyaz ediyorum. Bunun için hep beraber gece gündüz çalışacağız." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, esnaf ve sanatkarlara, "Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredilerin 1 Ocak 2021-30 Haziran 2021 arası 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitleri ertelenecektir." müjdesini verdi.

Erdoğan, bugün konut teslim törenleri için geçen yıl depremin meydana geldiği Elazığ'a gideceğini belirterek, "AK Parti iktidarının, şu andaki hükümetimizin ne denli işinde sabitkadem olduğunu ne denli işlerini süratle yerine getirdiğini, aç açık kimseyi bırakmadığını işte bununla ispat ettik." dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.