Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na açtığı davayı kaybetti

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na açtığı davayı kaybetti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Aralık 2020'de TBMM Grup Toplantısı'ndaki açıklamaları nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açtığı 500 bin TL'lik tazminat davasını kaybetti

TİGRİS HABER -  AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açtığı 500 bin liralık manevi tazminat davasını kaybetti. Gelişmeyi duyuran Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Yargıdan bir ders daha! Erdoğan yine kaybetti! Genel Başkanımız yine kazandı!" ifadelerini kullandı.

Çelik, paylaşımında şunları söyledi: "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun "01.12.2020 tarihli konuşması nedeniyle Erdoğan tarafından 500.000₺ talepli) açılan ve Ankara 12. Asliye Hukuk Mahkemesinde bugün görülen davada yine haklı çıktık!"

Çelik, paylaşımında Kılıçdaroğlu'nun davaya konu olan sözlerini de aktararak şunları söyledi: "Erdoğan, sen Fetö ile Orduya kumpas kurup Kozmik Odayı Fetöcülere açtın; Katarlılardan emir alıyorsun; önlerinde diz çöktüğün tefecilere hizmet ediyorsun; Cahil; Hain; Takoz. Söz ve eleştirilerinin haklı dayanaklarının olduğunu ispatladık ve dava lehimize sonuçlandı." (Haber Merkezi)

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum