"Erdoğan, Yeniden Refah Partisi'ne kızgın"

"Erdoğan, Yeniden Refah Partisi'ne kızgın"
Gazeteci Sedat Bozkurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızgınlığı sebebiyle AK Parti ile Yeniden Refah arasındaki görüşmenin iptal edildiğini yazdı

TİGRİS HABER - AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Yeniden Refah Partisi'nden (YRP) gelen açıklamalar nedeniyle kızgın olduğu öne sürüldü.

Gazeteci Sedat Bozkurt, Kısa Dalga'daki yazısında, "Yeniden Refah Partisi’nin iktidara yönelik açıklamaları ve 2024 bütçesine hayır oyu vermesinin Erdoğan’ı kızdırdığını geçen yazımda aktarmıştım. O kızgınlık nedeniyle pazartesi günü AKP Genel Merkezi’nde yapılacak olan heyetler arası görüşme iptal edildi" bilgisini paylaştı.

"Bir sonraki görüşme için de YRP aranmadı" diyen Bozkurt, "Bu arada YRP yöneticilerinin açıklamaları da AKP’deki kızgınlığı hayli arttırdı. YRP, AKP ile anlaşamasalar bile görüşmelerin sürmesinden yana. Bu nedenle bazı parti yöneticilerinin açıklamalarının kişisel olduğunu ilan etmek zorunda kaldı" ifadelerini kullandı.

Bozkurt, gelişmelere ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu:

"YRP başta İstanbul olmak üzere pek çok seçim bölgesinde kritik öneme sahip. Seçim hesaplarını çok hassas yapan Erdoğan kızgınlığını bir kenara bırakarak Fatih Erbakan’la görüşebilir mi? Bu mümkün. Mesele görüşmeleri değil zaten, anketler nedeniyle hayli öz güvenle hareket eden YRP’yi seçim iş birliğine ikna edebilir mi? Mesele bu…" (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.