Erdoğan’dan 'gıda fiyatı' uyarısı: Çok ağır cezalar sizleri bulabilir

Erdoğan’dan 'gıda fiyatı' uyarısı: Çok ağır cezalar sizleri bulabilir
Gıda fiyatlarındaki artışlar konusunda Erdoğan, vatandaşın ezilmesine tahammül edemeyeceklerini söyleyerek, "Eğer bu süreci böyle devam ettirecek olursanız çok ağır cezalar sizleri bulabilir." dedi.

Foto: Arşiv

TİGRİS HABER - Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını kıldığı Hz. Ali Camisi'nin çıkışında, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

"Vatandaşın ezilmesine tahammül edemeyiz"

Erdoğan,  fiyat farklarıyla alakalı: "Fakat bu süreç içerisinde maalesef özellikle de esnafımızın gerek sebzede, gerek meyvede vesaire, hatta hatta bakliyatta çok ciddi fiyat farklarının olduğunu görüyoruz. Bunun için de Ticaret Bakanlığımız yoğun bir çalışmanın içerisinde. Öyle zannediyorum ki şu önümüzdeki bir ay içerisinde biz bu işi çok daha kontrollü bir şekilde yürüteceğiz. Çünkü vatandaşın bu noktada ezilmesine tahammül edemeyiz. Bu tabii beyaz ette, kırmızı ette aynı şekilde bu süreci takipte tutuyoruz, takipte tutmaya da devam edeceğiz. Ben buradan tabii bütün bu esnafıma da sesleniyorum; yani eğer siz bu süreci böyle devam ettirecek olursanız, çok ağır cezalar sizleri bulabilir. Bunun için de lütfen yaptığınız işi hakkıyla yapın, vatandaşımıza da zulmetmeyin" açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.