Ergani taksi plakası ihalesi tamamlandı

Ergani taksi plakası ihalesi tamamlandı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin Ergani’de 29 yıl süreyle çalışacak olan 150 ticari taksi için düzenlediği plaka ihalesi tamamlandı.

TİGRİS HABER - Ergani’de taksi taşımacılığının kayıt altına alınması, korsan taşımacılığın önlenmesi, taksi hizmetlerinin bir düzen içerisinde sürdürülmesi ve gerekli denetimlerin sağlanması amacıyla 29 yıl süreyle çalışacak olan ticari taksiler için plaka ihalesi yapıldı.

Ergani ilçe sınırları içerisinde bulunan 10 taksi durağında çalışacak olan toplam 150 ticari taksi plakası için düzenlenen ihale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayhan Kardan’ın komisyon başkanlığında Ali Emiri Kongre Merkezinde yapılan ihale, Büyükşehir Belediyesine ait sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınlandı.

İhalenin bugün yapılan ikinci oturumunda katılımcılar, Dicle Yolu, Toki 1, Toki 2, Park ve Atatürk İlkokulu duraklarında çalışacak olan 65 ticari taksi plakasından 19’u için teklif verdi. Böylece dün yapılan ilk oturumda Otogar, Hastane, Çermik Dörtyol, Hükümet ve Postane duraklarındaki 33 plaka için verilen teklifle birlikte toplam 52 plaka için teklif verilmiş oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.