Ergani'de Bakkal Soygunu
Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde bir dükkana giren hırsızlar, dükkanda bulunan yaklaşık 7 bin lira değerindeki sigaraları alarak kayıplara karıştıSabah saatlerinde iş yerinin soyulduğunu öğrenen Bayık, hırsızların gece dükkana girerek sigaraları çaldığını söyledi.
Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde bir dükkana giren hırsızlar, dükkanda bulunan yaklaşık 7 bin lira değerindeki sigaraları alarak kayıplara karıştı
Sabah saatlerinde iş yerinin soyulduğunu öğrenen Bayık, hırsızların gece dükkana girerek sigaraları çaldığını söyledi.
İş yerinin ikinci defa soyulduğunu belirten Bayık, hırsızların bir an önce yakalanmasını istedi.
Bayık, şöyle konuştu:
"Her akşam sigaraları yanıma alırdım ama dün akşam almadım. Dükkanımda 2 kez hırsızlık olayı oldu. Geceleri artık yatamıyorum yeter artık. Biran önce hırsızların yakalanmasını istiyorum. İlk hırsızlık olayında aile arasında toplanan parayla zararımı gidermeye çalıştım ancak bu kez nasıl toparlanacağımı ve zararımı nasıl karşılayacağımı bilemiyorum."
Güvenlik güçleri, soygunla ilgili soruşturma başlattı.




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.