Erganililer taksi ihalesinden memnun

Erganililer taksi ihalesinden memnun
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, tarafından Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde gerçekleştirilen taksi ihalesinden vatandaşlar memnun olduklarını belirtti.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki taksi taşımacılığının kayıt altına alınması, korsan taşımacılığın önlenmesi, taksi hizmetlerinin bir düzen içerisinde sürdürülmesi ve gerekli denetimlerin sağlanması amacıyla ihaleler gerçekleştirdi. Ergani'de ticari taksi plaka ihalesine teklif veren 52 taksi esnafı mesleklerini kayıtlı şekilde yapabilecek olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

“İşin resmiyete binmesi iyi”

İlçedeki taksicilerden Cuma Savar, yapılan çalışma ile resmiyet kazandıklarını ifade ederek, "Vatandaşlar artık taksiye daha güvenli bir şekilde binecek. Şimdiye kadar kimin taksici olup olmadığı belli değildi. Bu nedenle işin resmiyete binmiş olması iyi." dedi.

İrfan Atlı, taksi plakalarını aldıklarını, işlerinin resmi bir boyut kazanmasından dolayı mutlu olduklarını anlatarak, "Yolcularımız da gönül rahatlığı ile binecek araçlarımıza" şeklinde konuştu. (AA)

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.