Ergin, seçim bürosu açtı

Ergin, seçim bürosu açtı
Saadet Partisi kontenjanından CHP Milletvekili Adayı olan Abdurrahman Ergin’in Seçim Bürosu coşkuyla açıldı.

TİGRİS HABER - Saadet Partisi kontenjanından CHP Milletvekili Adayı olan Abdurrahman Ergin’in Seçim Bürosu coşkuyla açıldı. Açılışta konuşan Ergin, iktidarın toplumu ayrıştırdığının altını çizerek, “Biz geldiğimizde toplumun tüm kesimlerini kucaklayacağız” dedi.

CHP Diyarbakır 3. sıra Milletvekili Adayı Abdurrahman Ergin, Kayapınar Tekel Kavşağında Seçim Bürosunu açtı. Açılışa CHP (Millet İttifakı) Milletvekili Adayları, il başkanları, STK temsilcileri ve Diyarbakırlılar yoğun ilgi gösterdi. Saadet Partisi adına CHP listesinden Diyarbakır 3. sıra Milletvekili Adayı olan Ergin, açılışta bir konuşma yaptı. Ergin, iktidarı süresince AK Parti’nin ülkeye verdiği en büyük zararın toplumun farklı kesimlerini kutuplaştırmak ve ötekileştirmek olduğunu vurguladı. Millet İttifakı bileşenlerinin toplumda oluşturulan ayrıştırmayı bitirme kararlılığında olduğunu vurgulayan Ergin, “Farklı görüşteki, farklı düşüncedeki insanların bu ülkede huzuru, barışı, güveni, hakkı, hukuku ve adaleti hâkim kılmak için bir araya gelmeleri çok kıymetlidir, çok değerlidir ve asıl bayram da budur" diye konuştu.

saadet-secim.jpg

İktidarın “Benimle isen dostumsun, değilsen düşmanımsın" siyasetinin toplumsal huzuru dinamitlediğine söyleyen Ergin, “Biz, bunun karşısındayız. Hangi renkten, hangi dilden, hangi ırktan olursa olsun, bütün insanların huzur ve barış içinde yaşamalarını mümkün kılacağız.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından CHP Milletvekili Adayları Sezgin Tanrıkulu, Ali İhsan Merdanoğlu, Cevdet Nasıranlı, diğer milletvekili adayları, Millet İttifakı partilerinin il başkanları Abdullah Atik (CHP), Remzi Kaymak (DEVA), Aydın Altaç (GELECEK) Saadet Partisi adına CHP Diyarbakır Milletvekili Adayı olan Abdurrahman Ergin’in Seçim Bürosu’nun açılış kurdelesini birlikte kesti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum