Eş Başkan Mızraklı çalışma alanlarında denetimde

Eş Başkan Mızraklı çalışma alanlarında denetimde
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Adnan Selçuk Mızraklı, Sümerpark yerleşkesinde bulunan Sosyal Hizmetler, Gençlik ve Spor ile Kadın ve Aile Hizmetleri daire başkanlıklarına bağlı birimlerde incelemelerde bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Adnan Selçuk Mızraklı, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı daire başkanlıklarında incelemelerde bulunmaya devam ediyor. Mızraklı, Sümerpark yerleşkesinde bulunan Sosyal Hizmetler, Gençlik ve Spor ile Kadın ve Aile Hizmetleri daire başkanları ve sorumlu şube müdürleri ile birlikte birimleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nda birim amirleri toplantı yapan Mızraklı, yürütülen çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Mızraklı, Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün bünyesinde dağıtılan gıda kolilerini inceleyerek, dağıtımları hakkında bilgi aldı. Mızraklı, Engelli Şube Müdürlüğü bünyesinde kurs gören engellilerle de bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Mızraklı daha sonra kurslarda eğitim gören kursiyerleri ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı birimler ile Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın Sorunlarını Araştırma Ve Uygulama Merkezi (DİKASUM) Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek yürütülen çalışmalarla ilgili birim amirlerinden bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.