Eski Bakan Eker’in ilçe ziyaretleri sürüyor

Eski Bakan Eker’in ilçe ziyaretleri sürüyor
Gıda, Tarım Eski Bakanı ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker’in İlçe ziyaretleri sürüyor. Eker, Hazro’da yüzlerce partili tarafından karşılandı.

TİGRİS HABER - Geçtiğimiz haftalarda kongreye giden AK Parti Diyarbakır İl teşkilatı eski Bakan Mehdi Eker başkanlığındaki heyetle ilçelere çıkarma yapmaya devam ediyor. Bugün kente gelen Bakan Eker, milletvekilleri Ebubekir Bal, Oya Eronat ve Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile birlikte AK Parti İl binasına geçerek  yeni başkan Muhammed Şerif Aydın ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Eker ve beraberindeki heyet daha sonra Hazro’ya geçti. Vatandaşlar bir süre sohbet eden Bakan Eker ardından İlçe binasına giderek partililerle bir araya geldi.

"Yol arkadaşlarımızla beraberiz"

eker-tigris1.jpg

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Eker, “ Kongremizin ardından sahadaki çalışmalarımıza , kutlu yürüyüşümüzün kahramanı teşkilat mensuplarımızla devam ediyoruz. #Diyarbakır İl teşkilatımızda yol arkadaşlarımızla beraberiz. AK Kadrolarımızla durmadan, yılmadan, yorulmadan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde inandığımız yolda hep birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Bakan Eker geçtiğimiz hafta Eğil, Dicle, Ergani ve Çermik İlçelerini ziyaret ederek partililerle bir araya gelmişti. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.