Ey Diyarbakır: Yaşamın mavisi mi? ölümün kızılı mı?

Ey Diyarbakır: Yaşamın mavisi mi? ölümün kızılı mı?
Ak Parti’nin Diyarbakır eski İl Başkanı Muhammed Dara Akar, kentte artan koronavirüs vakalarına isyan etti. Vatandaşa çağrıda bulunan Akar, “Yaşamın mavisini mi? yoksa ölümün kızılını mı tercih edeceksin?. Karar senin” dedi.

TİGRİS HABER- Diyarbakır’da koronavirüs vakaları artıyor, ilgili kurumların sessizliği vatandaşı tedirgin ediyor. Ak Partinin Diyarbakır eski İl Başkanı Muhammed Dara Akar, vatandaşların kurullara uymamasına tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Akar, “Ey Diyarbakır!. Bu gördüğün harita salgın risk haritası. Kırmızı renk yüksek risk demektir. Bayramdan önce her mahallen mavi iken şimdi salgının kırmızısına döndü. Kaderin alacağın tedbirlere bağlı. Yaşamın mavisini mi yoksa ölümün kızılını mı tercih edeceksin. Karar senin” ifadelerini kullandı.

Tedbirlerin gündeme getirilmediğini belirten Akar, “Türkiye’de corona tedbirleri gündeme bile gelmiyor artık. TV.’lerde bir sürü nursuz ve sevimsiz insan, yapay gündemleri konuşup duruyor. Bilim insanları artık konuşmuyor. Gündem siyaset. Çok garip bir durum var ortada” tepkisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.